Zoeken naar ik graag

Uw zoekactie voor ik graag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Speelvogel 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kijken en bekeken worden
Mid 50er zoekt senioren - bij voorkeur 60+ of 70+ - die goed voorzien zijn en er graag mee spelen of showen in de sexcinema. Kijken en bekeken worden en als het klikt elkaar lekker een handje helpen. Uiterste hygiëne en discretie gevraagd en geboden, en geen marginale of opdringerige types, maar rustige senioren die wat te vertellen hebben. Enkel deftige reacties met foto worden beantwoord. Afspraak kan morgen al in sexcinema te Hulst, en de bedoeling is om daar op regelmatige basis met iemand te kunnen afspreken.  

Kijken en bekeken worden
gisteren
Vic 41 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Iemand pijpbeurt?
Al ganse dag geil en zin in harde pik. Zelf bikerel, goeie pijper, discreet. Zoek verzorgde gast die eens wil genieten van mijn mondje. Wie zin? Graag enig niveau en discreet.  
Ben 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wie heeft er zin in mijn piemel?
Wie heeft er zin in mijn piemel? Graag uit omgeving of zo, hygiëne en discretie gevraagd Fotoke van uw speelgoed is pluspunt Mijn stats zijn 14/175 95  

Wie heeft er zin in mijn piemel?
biman zoekt 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
eerste bi ervaring
hey! geile bottom bi hier die graag eens een eerste ervaring wil hebben met een andere man, zou graag eens willen pijpen en geneukt worden, jong en oud, alles mag, met 1,2,3,... mag zeker ook:) ikzelf ben blond belg 27j 193 15x5 mollig, als je vragen hebt of geile voorstellen, stuur ze dan maar door !  

eerste bi ervaring
Tim 41 jaar Antwerpen - Deurne
Zin in iets spannends
Hoi, binnenkort twee dagen alleen thuis en ik zou me graag eens willen laten verwennen door een bi man (liefst cd of tv). Ik zelf ben licht bi en eerder passief. En wil dit ook verder ontdekken. Ik bied jou; respect, hygiëne en discretie waar nodig. Dit vraag ik ook terug. Interesse reageer gerust met een leuke foto en wie weet.  

Zin in iets spannends
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Nathan 25 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Milking edge
Beste, Ik zocht een man die me wou milken en edgen maar zijn er jonge gasten , die dit graag ook doen? Ik bedoel hiermee dat ik jou milk en edge en het kan ook wederzijds. Jonge gasten van 18 tot 25 jaar. Of zijn er oudere mannen die mij nog een handjob willen geven. Reageer of je kan ontvangen ik kan enkel verplaatsen. Ik ben 1,75 groot en 70 kg en normaal gebouwd.  

Milking edge
Flup 57 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek man plus 70 jaar die pijp en slik
Verzorgde man niet roker geen tatoeages rustig type Zoek oudere man plus 70 jaar die graag pijpt en kan ontvangen hygiëne en discretie verzekerd regio Kortrijk  

Zoek man plus 70 jaar  die pijp en slik
GLORYHOLEBERINGE 30 jaar Limburg - Beringen
GLORYHOLE BERINGEN
Gekend als DIQSUQR 30 176 80 knap verzorgd discreet Zuigt graag grote palen leeg via zijn gloryhole. Hou van besneden, geen must. Alle afkomsten welkom  

GLORYHOLE BERINGEN
Geil kontje 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoek geile top voor vanavond
Hey leuk dat je even kijkt ben een 40j bottom ben 180 80 kg kort bruin haar bruine ogen 17cm wat ik zoek is een geile top tussen 30 en 50 j ik kan ontvangen indien interesse hoor ik het graag reactie met een foto zijn een pluspunt xxx  

Zoek geile top  voor  vanavond
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10